VÄLKOMNA TILL NYA www.snipe.se

Feb 20, 2009 by

Hej alla medlemmar och övriga intresserade,

Detta är Svenska Snipeförbundets nya hemsida. Jag vill först ta tillfället i akt och tacka före detta webmaster Hasse Ström för hans fina arbete med den gamla hemsidan samt välkomna nya webmastern Jonas Augustsson.

Tanken med denna hemsida är att den ska bli lättare att administrera, fler kommer att ha lösenord för att själva kunna uppdatera sidan med nyheter och bilder. Planen just nu är att fleet kaptenerna får varsin inloggning. Däremot behöver vi hjälp från alla er som seglar Snipe att hålla sidan levande med repotage från tävlingar, träningar eller andra arrangemang som görs utgående från Snipe segling. Alla ni som surfar på seglingssiter vet hur viktigt det är med en sida som uppdateras kontinuerligt för att man ska behålla intresset och fortsätta titta in på sidan.

Vi behöver även allas hjälp för att få tag i sponsorer, alla bidrag är välkomna både rena pengar men också saker som går att använda på ett prisbord m.m. Styrelsen tittar för närvarande på olika alternativ för att få oss att ytterliggare leva upp till Snipe klassens motto “Serious Sailing Serious Fun”

Hoppas att ni alla vill vara med och jobba för att klassen ska växa!

Med vänlig Hälsning,

Tobias Chronéer
Ordförande

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

 1. Hej,

  När Du går till Forum sidan så finns denna text (se nedan) längst upp på sidan. Har Du klickat på länken och sedan försökt att logga in?

  “Forum (med köp o sälj)
  För att logga in på forumet klicka först via denna länk (Ett nytt fönster öppnas med samma sidan men med adressen http://www.westervisnipefleet.se/sc……)”

  Anledningen till detta kanske lite klumpiga sätt är att sidans adress ägs av en part och själva hemsidan finns på ett annat webhotell.

  Lycka till!

  MvH

  Tobias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>