Resultat ifrån Harboe

May 21, 2013 by

Stort grattis till Pristagarna i Harboe Cup

1:a Ulrik Sandvig & Tanya Heglund

2:a Birger Jansen & Lise Gehrken

3:a Manu Hens &  Dries Combré

samt de bästa svenskarna Lucas Örn & Axel Edwall som kom fyra.




Related Posts

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>